Hyr arbetsplats

Mitt i ett av de mest attraktiva områdena i Stockholmsregionen, erbjuder BusinessHub den mest flexibla och trevligaste platsen för arbete och möten, inklusive hjälp med allt det praktiska.

Så här funkar det
Bli medlem och väl ett av våra abbonnemang som passar dig bästa. Skulle vi inte ha några lediga fast platser just nu kan du alltid börja med ett drop-in medlemsskap. Läs mer nedan och kontakta oss för mer infomation och visning.

Drop-in

Ett flexibelt prisavtal som ger dig tillång till våra Drop-in arbetsplatser mellan 8-17 i 30 timmar i månaden samt mötesrum i 5 tim/månad. Passar dig som har behov av att sitta i en inspirerande och representativ miljö i genomsnitt en dag i veckan. I medlemskapet ingår också egen nyckelbricka, utskrifter, kopiering, affärsnätverk och seminarium.

50/50

Ett populärt prisavtal som ger dig rätt att använda våra flexibla arbetsplatser ca 50% av normal kontorstid mellan 8-17. Du får en egen nyckelbricka och kan komma och gå som du vill. I medlemskapet ingår också kaffe, utskrifter, kopiering, affärsnätverk och seminarium såväl som mötesrum i upp till ca 10 timmar i månaden.

Fast

Du får din egen kompletta arbetsplats med ett stort skrivbord, och du väljer själv var i lokalen du vill sitta. All service ingår och du har tillgång till din arbetsplats och samtliga konferensutrymmen dygnet runt. Du blir automatiskt medlem i BusinessHub Network och kan utnyttja samtliga förmånliga rabatterbjudanden.

Kontakta oss för prisuppgifter och offert.